zakon privlacenja

Moje stvari…

Ovo sam nacrtao 19. 06. 2019 g., koristeci tehniku da prvo vidim sliku u glavi pa onda da je nacrtam, ruka se posle skoro sama pomerala…


Kada sam prvi put „shvatio“, pre toga sam imao jedno dve-tri nedelje istrazivanja na temu zakona privlacenja. Cinilo mi se, naravno, kao nesto paranormalno. Hteo sam da saznam vise na tu temu. Citao sam knjigu i zastao, procitao jos jednu recenicu, i sinulo mi je. Odmah, bez preispitivanja, bez sumnje, bez i jedne jedine misli sa strane… Poceo sam mahnito da se smejem, zabacivajuci gornji deo dela, glava mi je dodirnula jastuk. Smirio sam se. Nastavio sam da citam. U pola recenice sam se opet zabacio u nazad, mahnito smejuci se sa suzama u ocima. Plakao sam od srece. Smejao se, citao, plakao. Bravo Stefane, to je to, ukapirao si. U narednih nekoliko dana, bio sam totalno ushicen, kad bi mi neko rekao nesto ozbiljno, ili kad bi u drustvu zavladala tisina, zacenio bih se pokusavajuci da ostanem smiren. Ne bih uspeo, smejao bih se gotovo do suza ne obaziruci se na druge.


Ranije sam mislio da je lose kad uradis nesto kako ne treba. Al opet od toga, imas iskustvo, i znas sta ti ne prija. Ne… najgore je kad ne uradis nista. Sada zivim, i ne zaustavljam se.


Jednoga dana, paznju mi je privukao video, nesto u vezi ljudske energije. Hm, da li postoji jos nesto u zivotu sto nisam probao. Period pre toga, imao sam osecaj da… nije to to. Kojim god putem bi krenuo bilo je tipa ma nije to za mene. Drugom polovinom 2017 godine, krece moje spiritualno putovanje kroz budjenje kundalinia. Korenska cakra je to i to, sakralna cakra je takva i takva… Bilo mi je zanimljivo, nesto novo a i, gle, poceo sam malo da obracam paznju na sebe. Poceo sam da se – druzim sa sobom. Sed sa prekrstenim nogama, mudre, i mantre bile se redovne. Oooooommm… culo se iz moje hotelske sobe, te zime, u Poljskoj.


Sta mi je najteze padalo u zivotu… Dve stvari. Kada sam besciljno lutao… I kada sam uporno trazio nesto a nisam znao sta. Naravno, trazio sam sebe.

Категорије:zakon privlacenja